maanantai 5. joulukuuta 2011

Pakkasta ja lunta odotellen

Ollaan jo joulukuussa mutta pakkasista ja lumesta ei tietoakaan. Muutamana aamuna sentäs ei ole tarvinnut koirien tassuja pestä/pyyhkiä. Jospa nää kelit pikku hiljaa tästä muuttus.

Viola on saanut rokotukset ja hampaatkin on vaihtumassa. Vielä kun neiti oppisi sisäsiistiksi. Tammikuussa sitten olisi tarkoitus "paneutua" enemmän Violan kanssa koulutusjuttuihin. Ja vähän tekisi mieli ilmoittaa Lahteen ryhmänäyttelyyn. Siellä olisi hyvä "testata" mitä eniten pitäisi harjoitella näyttelyjä silmällä pitäen.

Ilonan kanssa käytiin Messukeskuksessa viikonloppuna näyttelyssä. Tuloksena Eh (erittäin hyvä). Ihan jees tai onhan se parempi kuin Jyväskylän H (hyvä). Nyt pitäisi saada Ilonalle lihaskunto pentujen jälkeen samanlaiseksi kuin aikaisemmin ja jospa tuota massaa pikku hiljaa kertyisi. Mutta miulle Ilona on nätti neiti, sano tuomarit mitä sano ;-)

Kiitos Einille kun viitsit tulla Miinan kanssa käymään parkkipaikalla näytillä. Oli kiva nähdä vaikkakin pikaisesti. Ehkä tässä vielä nähdään tänä vuonna.

Perjantaina olisikin sitten synttärit. Vili -veteraani täyttää 13 vuotta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti