maanantai 7. marraskuuta 2011

näyttelyviikonloppu

Viikonloppu vierähti Ilonan kanssa näyttelyreissussa Tartossa. Perjantaiaamuna pakattiin autoon neljä naista ja kuusi koiraa (snautseri m, snautseri p&s, kääpiösnautseri p&s, espanjanvesikoira, mittelspitz ja belgianpaimenkoira tervueren). Kaikki koirat tuli hyvin toimeen, vaikka useammasta perheestä olivatkin.

Lauantaina 5.11. kaikki mukana olleet taisivat saada erin. Espanjavesikoira Unosta tuli Eestin valio. Tervu Sisko oli PN2 saaden vara cacibin, joka muuttuu cacibiksi. Riina mitteli ja Iita käppänä jäivät ilman pn sijoituksia. Meillä tuomarina oli Sonia Philippou Kypsokselta. Ilona sai erinomaisen ja oli paras narttu 2 vara-cacibin kera. Kilpakumppanina oli nuori narttu, joka siis vei voiton. Olihan noilla kropissa vähän eroa. Ilona on enemmän "sporttimallinen" versio, kuin kisakumppani ;-)

Sunnuntaina tuomarina oli Anatol Zhuk Valko-Venäjältä. Ilonan tulos oli jälleen eri/1, PN2 vara-cacib. Ihan olen tyytyväinen viikonlopun antiin, vaikka olisihan se cacib ollut kiva. Mutta siihen nähden, että Ilona kuitenkin synnytti vasta kolmisen kuukautta sitten ja on jo nykyisessä kunnossaan on hyvä. Jospa vielä synnytys tekisi sen mitä teki omistajallekin eli vähän tuli pyöreyttä lisää :-)

Meidän porukan menestyksestä sunnuntain osalta vastasi vesikoira Uno, joka oli ROP-VET, ROP  ja RYP-4. Kannatti jäädä odottamaan ryhmän alkua vaikka sitä mukaan kun kehä venyi ja venyi kasvoi jännitys, että ehditäänkö laivaan. Mutta hyvin ehdittiin. Helsingin päässä laivasta pois pääseminen kesti vähän aikaa, koska poliiseilla oli puhallusratsia. Meillä alkoi väsymys siinä vaiheessa olla siinä vaiheessa, että naurusta ei meinannut tulla loppua. Puhaltaakkin piti pari kertaa ennen kuin onnistui.

Päivä oli pitkä, aamulla herättiin vähän jälkeen klo 6 ja kotona oli puolen 4 maissa. Ei kauaa tarvinnut unta odottaa. Unet tosin jäi muutamaan tuntiin, kiitos lasten. Mutta tulipa taas heitetty yksi reissu. Kiitokset matkatovereille, Sari, Niina ja Mervi + koiruudet.
Eikun uutta reissua suunnittelemaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti