maanantai 24. lokakuuta 2011

Takaisin agilityn pariin + pennut 12 vkoa

Käytiin tänään Ilonan kanssa ensimmäistä kertaa pentujen jälkeen agilitykentällä. Kiitos Sarille seurasta. Ja vau, kepit meni niin hyvin tauosta huolimatta. Nyt sitten alkaa keppien ja oman ohjauksen hiominen kisakuntoon. Haaveenani on, että ensi vuonna päästäisiin Ilonan kanssa aloittamaan agilitura. Katsotaan mitä siitä tulee.

Viime viikolla tytöillä oli koulusta syysloma. Olimme koko perheen kera Tahkolla, kun  minulla oli siellä työjuttuja. Rinteille ei kauheasti tehnyt mieli koiria laskea juoksemaan, kun siellä oli laiduntanut koko kesän ylämaan karjaa. Koiria kiinnosti pikkasen liikaa niitten aikaansaamat kasat.

Viola on ollut muutaman kerran minun mukana töissä. Koitan totuttaa pikku neitiä kulkemaan yksinkin eikä aina muun lauman mukana. Tänään nähtiin Violan kanssa (pikaisesti kylläkin) Nelli ja Sulo. Mukavia pikku snautserin alkuja molemmat edelleen. Vauhtia kuulemma riittää ;-)
Huomenna pennuille tuleekin jo ikää 12 viikkoa. Äkkiä tämä aika menee, ei voi mitään.

Viimeisen kuukauden sisään olen kuullut neljän tutun snautserin matkan päättyneen. Kaikilla oli kyllä jo ikää, mutta olivat kuitenkin Viliä nuorempia. Nuo surulliset uutiset "herättivät" kiittämään jokaisesta uudesta päivästä Vilin kanssa. Mutta ikävä tosi asia kuitenkin on, että yhteistä aikaa on enemmän takana kuin edessä. Toivottavasti saamme kuitenkin Vilin vielä pitää luonamme pitkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti