lauantai 15. lokakuuta 2011

Kennelnimi myönnetty

Nyt on FCI myöntänyt minulle kennelnimen, joka on siis WotWot. Nyt pääsen siis pennutkin rekisteröimään tuoreelle kennelnimelle.

Ilonan ja Vilin pennut kasvavat ja voivat hyvin. Vauhtia ja intoa on kaikilla kuuleman mukaan riittänyt. Kuluneella viikolla Nelli tuli leikkimään Violan kanssa. Neitokaiset olivat hyvin samanoloiset ja leikki näytti sujuvan edelleen. Vili oli sitä mieltä, että nyt on talossa kaksi uutta naisen alkua ja piipitys oli sen mukainen. Vilihän oli tässä vielä vähän aikaa sitä mieltä, että Viola on jotain aivan kamalaa. Mieli muuttui, kun Viola oli päivän poissa. Sen jälkeen Vili on näytti muistaneen, että pennut ja vähän varttuneemmat tytöt on sitä yhtä ainoaa tarkoitusta varten ;-) Ilona puolestaan oli sitä mieltä Nellin vierailusta, että kerran lähdit niin takasin ei ole tulemista.

Eilen Viola pääsi tutustumaan Jaanan ja Pekan "laumaan" pariin käppänään ja mäyräkoiraan. Alkujännityksen jälkeen Viola oli kuin kotonaan. Hyvähän se on, että tulevien matkatovereitten kanssa toimeen tulee.

Lopuksi vielä muutama kuva Maxista jotka sain tänään:

"Max"

"Max & Osku"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti