tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen näyttelyt

Kiirastorstaina Heli-serkku haki Vilin koirakuumetta helpottamaan ja pitkäperjantaina veimme Paten Harjun perheelle hoitoon, jonka jälkeen suuntasimme kohti Viroa ja Narvaa. Lauantaina 23.4. olimme Narvassa näyttelyssä, tuomarina Alfonso Thovar Del Solar. Ilona sai erin, sertin ja oli VSP. Sertin myötä Ilonasta tuli Viron muotovalio.

Näyttelyn jälkeen ajoimme Tallinnaan, jossa olimme muuten yötä Reval Park hotellissa. Tosi kiva hotelli, jonka vieressä oli puisto, jossa oli lasten leikki- ja kiipeilypaikka, kuntoiluvälineitä ja aidattu koira-alue. Mikäs siellä oli ollessa, kun sääkin oli loistava ja tytöt ja Ilona saivat purkaa ylimäärästä energiaa. Pääsiäissunnuntaina tulimme takaisin Suomeen, kotimatkalla haimme Paten kotiin ja käväistiin kotona ennen mökille menoa. Lauri oli mökillä mummin ja vaarin kanssa ja savusaunakin oli lämpiämässä, joten ajoimme vielä Parikkalaan. Pääsiäismaanantaina Vilikin tuli sitten takaisin, kun Heli lähti seuraksi Lappeenrannan näyttelyyn. Tuomarina oli Igor Selimovic. Siellä Ilona sai erin, ei SA:ta. Kaverin koira oli ROP sertin kera. Joten illalla juhlistettiin uusia Viron ja Suomen muotovaliota. Onnea vielä kerran Unna ja Nina!

Nyt odotellaan Ilonan juoksujen alkamista ja sen jälkeen jännitettään syntyykö meille ensimmäinen snautseripentue. Näyttelyihin mennään sitten taas joskus pentujen jälkeen tai jos pentue ei toteudu niin, sitten ehkä jo aiemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti