sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

näyttelyharjoitusta Artun kanssa

Kävin tänään näyttelyharjoituksissa enoni jämptin Artun kanssa. Ja poika yllätti kyllä käytöksellään. Osasin kyllä odottaa, että ihmisiin Arttu suhtautuu hyvin, mutta vähän jännitti mitä tuumaa, kun on useita muita koiria. Ennen harjotuksia Arttu ja Ilona temusivat meidän pihalla, joten enimmät virrat oli saatu purettua.

Imatran kennelkerhon näyttelyharjoitukset pidetään hevosmaneesin lähellä. Hevosia oli useita pihalla, ensin Arttu niitä vähän katteli. Piti vähän tutkailla, että hirviäkö siellä on vai mitäs siellä seisoskelee? Mutta äkkiä mielenkiinto kohdistui jo muihin paikalla oleisiin koiriin. Sisällä hallissa Artun piti välillä ilmoitella olemassaolostaan ja muut koirat kiinnosti kovasti, mutta hienosti jaksoi poika keskittyä.Turhaan siis jännitin miten harjoitukset sujuu.

Ensi viikolla mennään sitten Parikkalaan näyttelyharjoituksiin ja sitten parin viikon päästä olisikin jo Artun ensiesiintyminen näyttelyssä. Tässähän rupee jo jännittämään, näyttelyyn on tulossa 14 jämptiä, 7 urosta ja 7 narttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti